Terug

Verleng de filmtijd van je GoPro Hero 5

Verleng de filmtijd van je GoPro Hero 5

De camera’s van GoPro hebben nooit een bijzonder goede levensduur van de batterij gekend. En terwijl de levensduur van de batterij bij de nieuwe GoPro Hero 5 schijnt te zijn verbeterd kan je nog steeds blij zijn wanneer je er 2 uur filmtijd uit haalt. Afhankelijk van de instellingen die je gebruikt kan het uiteindelijk nog korter zijn. Conclusie, met alleen de batterij die standaard bij de GoPro Hero 5 mee geleverd is red je het niet.

Bij veel van de eerdere GoPro modellen was het mogelijk om een ​​extra batterij aan de achterkant te plaatsen in de vorm van een BacPac battery, maar bij de GoPro Hero 5 is dit geen optie meer. Het is nog steeds mogelijk om een ​​externe accu te gebruiken en de GoPro te voeden via de usb kabel alleen dan is die niet waterdicht en ook niet meer zo flexibel in gebruik.

 

Het is veel gemakkelijker om de levensduur van de GoPro Hero 5 te verlengen doormiddel van extra batterijen en een externe dual chargerzodat je meerdere batterijen tegelijk kan opladen.

 

Hier vind je een voordelige GoPro Hero 5 Batterij die de levensduur van je camera kan verlengen http://www.sportcamaccessoires.nl/battery-gopro-hero-5.html. In combinatie met de Dual Charger laadt je tot twee batterijen tegelijk, hier vind je een voordelige dual charger voor de GoPro Hero 5 http://www.sportcamaccessoires.nl/dual-charger-gopro-hero-5.html.

 

Helaas zijn de batterijen van de GoPro Hero 4 niet te gebruiken voor de GoPro Hero 5. De nieuwe GoPro Hero 5 maakt gebruik van een lithium-ion batterij die een vermogen van 1220 mAh bevat, dat is een iets hogere capaciteit als het vorige model van de GoPro Hero 4 (1160 mAh). De batterij van de GoPro Hero 5 lijkt veel op die van de Hero 4, maar door het kleine verschil in de connectie niet door elkaar te gebruiken. 

-

 

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box