Terug

Welke GoPro Hero 4 Accessoires werken ook met de GoPro Hero 5?

Welke GoPro Hero 4 Accessoires werken ook met de GoPro Hero 5?

Vraag jij je ook af welke GoPro Hero 4 accessoires compatible zijn met de nieuwe GoPro Hero 5? Hier vind je een overzicht van wat wel en niet werkt.

GoPro heeft een aantal aanpassingen aan de Hero 5 geïntroduceerd. Sommige van deze aanpassingen hebben te maken met de vorm of connectie in de camera. In het algemeen, alle accessoires dat zich hecht via het bekende GoPro “tandje” is prima, deze connectie is niet veranderd. Denk hierbij aan tripods , sticksbobbersgripsadapterszuignappenharnassenstraps etc, zullen alle op dezelfde manier blijven werken. Maar GoPro heeft de grootte en het design van de Hero 5 veranderd dus hier een overzicht van de belangrijkste verschillen.

 

Batterijen en opladers

De Hero 5 modellen maken gebruik van een nieuwe batterij met de connectoren op een andere plek. Daarom zal je nieuwe batterijen en opladers speciaal ontworpen voor de Hero 5 nodig hebben.

 

Behuizingen 

Het nieuwe GoPro model is van een iets andere grootte en vorm en zal daarom niet passen in een behuizing voor de Hero 4 of Hero 3 camera's. Het goede nieuws is echter dat in veel gevallen geen extra behuizing nodig is. De nieuwe GoPro Hero 5 modellen hebben een ingebouwde waterdichte behuizing die gebruikt kan worden tot 10 meter diepte, wil je de camera toch beter beschermen kan je een silicone case gebruiken die de camera beschermt tegen beschadigingen. Als je gaat duiken kan je het beste gebruik maken van een externe waterproof housing die waterdicht is tot een diepte van 30 meter of meer.

 

GoPro Remote

De Smart Remote van GoPro zal blijven werken bij de Hero 5. Ben je op zoek naar een voordeligere remote voor je GoPro? Bekijk hier de nieuwe GoPro slim remote ontworpen door Telesin speciaal voor de GoPro Hero 5, 4 en 3.

 

BacPac batteries en lcd schermen

Het nieuwe model van GoPro heeft niet hetzelfde bevestigingspunt aan de achterkant als de vorige modellen. Het is dus niet mogelijk om de clip on accessoires zoals de BacPac Battery of het BacPac LCD Touch Screen te gebruiken op de GoPro Hero 5. Het goede nieuws is dat de Hero 5 een ingebouwd LCD-scherm heeft en nog beter is dan de vorige LCD-schermen die GoPro heeft gebruikt

 

Memory Cards

Ja je kan dezelfde memory cards gebruiken als bij de vorige GoPro modellen.

 

Filters

De poort van de lens op de Hero 5 is kleiner dan bij de Hero 4 standaard behuizing dit betekent dat alle filters voor de Hero 3 en 4 niet zullen passen op de Hero 5. GoPro heeft een eigen lijn van Hero 5 onderwater filters vrijgegeven. Ook is er een rode duik filter speciaal ontworpen voor op de waterproof housing van de Hero 5.

 

GoPro HERO5 Session

De GoPro Session modellen behouden dezelfde eigenschappen zodat alle Session 4 accessoires en onderdelen compatible zijn met de Session 5. Vind hier alle GoPro Session accessoires en onderdelen.

 

-

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box