Terug

Over ons

SportCamAccessoires.nl

Wij bieden u een ruim assortiment aan Topkwaliteit Accessoires en Mounts voor GoPro en andere sportcams. Dagelijks houden wij ons bezig met het zorgvuldig selecteren en testen van de nieuwste accessoires en mounts voor GoPro. Hierdoor kunnen wij u een overzichtelijke collectie aanbieden van de beste accessoires en mounts voor GoPro en andere sportcams op www.sportcamaccessoires.nl. Bekijk ook onze andere webshop met smartwatch accessoires www.yonosmartwatchbandjes.nl.


Prijs/Kwaliteit

Wij bieden u accessoires en mounts van hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij kunnen lage prijzen garanderen doordat wij geen gebruik maken van tussenhandelaren. Alle accessoires in ons assortiment zijn zorgvuldig geselecteerd, en worden door ons getest alvorens opname in het assortiment. Dagelijks houden wij ons bezig met het zoeken en testen van nieuwe accessoires.


Service

Service staat bij ons hoog in het vaandel, en wij staan dan ook altijd klaar voor onze klanten, via [email protected]. Dankzij ons centraal gelegen distributiecentrum in de Benelux kunnen wij alle producten op voorraad binnen 1-2 werkdagen afleveren in heel Nederland en België. Mocht u niet tevreden zijn met het bestelde product kunt u deze retourneren binnen 14 dagen na aankoop met de originele verpakking en pakbon.

SportCamAccessoires.nl
Overbroek 30
6247EN Gronsveld
[email protected]

IBAN: NL52INGB0006539115
BIC: INGBNL2A

KVK: 71257764
BTW: NL858639178B01 / BE0727799710

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box